RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mann alvorlig skadd i MC-ulykke

SKADD: En mann ble fløyet med luftambulanse til sykehus etter en motorsykkelulykke på fylkesvei 532 i Fredrikstad fredag. Foto: Scanpix
SKADD: En mann ble fløyet med luftambulanse til sykehus etter en motorsykkelulykke på fylkesvei 532 i Fredrikstad fredag. Foto: Scanpix
Sist oppdatert:
Fløyet til Ullevål sykehus.

En mann i 20-årene ble alvorlig skadd i en MC-ulykke i Fredrikstad fredag ettermiddag, opplyser politiet.

Mannen ble fløyet med luftambulanse til Ullevål sykehus, og sykehuset opplyste fredag kveld at den 22 år gamle mannen er alvorlig skadd.

Vegvesenets ulykkesanalyseenhet var ved 19.30-tiden fredag kveld på vei til ulykkesstedet, opplyser Østfold politidistrikt.

Ulykken skjedde i Torsnes i Fredrikstad på fylkesvei 532.

En annen MC-fører ble brakt til Ullevål sykehus med hodeskader etter en kollisjon med en bil på Turistvegen i Ringsaker i Hedmark fredag ettermiddag.

Skadene er moderate, ifølge sykehuset. Både bil- og MC-føreren ble først brakt til Lillehammer sykehus, men sistnevnte ble deretter fløyet videre til Ullevål sykehus i Oslo.

Bilføreren viste seg å være uskadd, mens den 60 år gamle motorsyklisten altså har moderate skader, ifølge politiet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere