*Nettavisen* Nyheter.

Mann brant i Oslo-park

Her i Torshovdalen, like ved Sinsenkrysset i Oslo, ble mannen funnet mandag. Foto: Maria Schiller Tønnessen/Nettavisen

Litt før klokken 12.00 fikk politiet melding om at en mann sto i brann i Torshovdalen.

12.05.14 14:37

Politiet har sperret av et område i Torshovdalen i Oslo etter at en mann er funnet død med brannskader.

Politiet tror mannen har tent på seg selv, opplyser operasjonsleder Finn Belle til Nettavisen.

- Det er ingenting som tilsier at han har gjort noe annet enn å tenne på seg selv. Hvorfor han har gjort dette vet vi ikke, sier Belle.

Flere personer så at mannen brant, men politiet har så langt ikke kommet i kontakt med vitner som så at mannen tente på seg selv.

- Litt før klokken 12 fikk vi melding om at en person sto i brann i Torshovparken. Da vi ankom var vedkommende død, sier operativ uteleder Kristoffer Berg til Nettavisen.

Berg forteller at vitner så mannen brenne, og forsøkte å hjelpe ham, men at livet ikke sto til å redde. Politiet tror at brannen var selvpåført.

VIDEO: Se intervju med politiet:

HTML EMBED
var s=document.createElement("script");s.type="text/javascript";s.src="http://csp.picsearch.com/rest?e=A6j3CX9uUQKBC_UCJKeVgJuZ3T2uuqU2JmEOzCKcUo0qo0FIscUrFt_Z4S1U2HIGSRWLspnSbiyQSVFZlJUvR3CVfezv32CUGG7l4Hl3HrAZNX-csv3RutpvQ0OaeLUaW8w7Xf6zpcc&i="+typeof(ps);document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(s);


- Vi vet ikke annet enn at det ligger en mann her og det står noe som ligner en bensinkanne ved siden av ham. Vi jobber ut fra en teori om at dette er selvpåført, men vi kan ikke utelukke andre ting, sier Berg.


HTML EMBED
var s=document.createElement("script");s.type="text/javascript";s.src="http://csp.picsearch.com/rest?e=_K_dOBR1fPmyARx4aCgHmEefcP_ksagJBITBTz2ucidfKCppMTgs5MYwtq8TiPDnzAkyIZUZvT3jSvDYgE6Fk4E7PaPrWZRy0ExvlSbAHKxt8ip9Hd5K3UfnHFcEapRW8jtFaORD_UU&i="+typeof(ps);document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(s);


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.