RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mann døde av kvelning mens han sov i bil på festival

Sist oppdatert:
Mannen som døde under Wings and Wheels døde av kullosforgiftning.

Telemarksavisa: Det melder politiet, fredag formiddag.

Det var søndag 28. juni i år det ble kjent at en mann i 30-årene ble funnet død i bilen sin under festivalen Wings and wheels i Lunde.

- Tragisk

Politiet har etterforsket saken rundt dødsfallet fram til nå, og hendelsesforløpet rundt døsfallet skal ifølge politiet være klart.

- Det er ikke mistanke om at det er begått straffbare forhold i forbindelse med hendelsen. Undersøkelser så langt viser at dødsfallet etter all sannsynlighet skyldes kullosforgiftning, forteller lensmann Rollef Bergan ved Nome lensmannskontor, fredag.

Bergan opplyser videre at det var et propandrevet kjøleskap i bilens bagasjerom.

- Forbrenningsprosessen i det propandrevne kjøleskapet har fortrengt oksygen i den lukkede bilen og medført en kullosforgiftning som igjen førte til dette tragiske utfallet, meddeler lensmannen.

Vær på vakt

Bergan råder publikum til å være varsom nå i disse sommertider hvor det gjerne blir tatt i bruk eksempler som gassgrill.

- Vi er nå inne i festival og campingsesongen og politiet ønsker å minne om farene knyttet til bruk av gassdrevne apparater, avslutter han.

Les flere saker fra Telemarksavisa her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere