RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mann døde etter å ha gått gjennom isen

(Google)
Sist oppdatert:
Mannen som søndag ble hentet livløs opp etter å ha ligget under isen på Follandsvatnet på Averøy, døde av skadene.

Mannen ble fløyet rett fra Nordmøre til St. Olavs hospital, men livet hans sto ikke til å redde. Politiet opplyser at mannen ble erklært død på sykehuset klokken 19.05.

Redningsdykkere fant mannen under isen ved en råk ved 15-tiden. Da hadde redningsaksjonen i Averøy pågått i en times tid etter at mannen, som politiet omtaler som en voksen mann fra kommunen, ble meldt savnet.

– Et vitne hørte et rop om hjelp ved Follandsvatnet og meldte fra til politiet, sier operasjonsleder Jan-Erik Kjelle ved Nordmøre og Romsdal politidistrikt.

– Redningsdykkerne kom til stedet med legehelikopteret fra Ålesund. De så en åpen råk på vannet og gikk ned der, og der fant de en mann med skøyter. Han lå under isen, cirka 200 meter fra land, forklarer Kjelle til NTB.

Mannens sykkel ble funnet ved vannet. Hovedredningssentralen i Sør-Norge, ambulanse- og brannetaten, politiet og redningsdykkere fra Ålesund var involvert i redningsaksjonen. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere