RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mann dømt for å ha advart foreldre mot pedofil mann

Sist oppdatert:
Familiefar funnet skyldig i å ha trakassert en pedofilidømt mann, og må betale bot på 9000 kroner.

Familiefaren skal ha blitt forskrekket etter at han fikk vite at den nye ektemannen til hans ekskone har sonet flere fengselsdommer, blant annet for pedofili.

Han likte svært dårlig at ekskona og datteren nå var under samme tak som en pedofilidømt mann.

Datterens nye stefar skal ha sittet i fengsel for voldtektsforsøk både i 1980 og 1988, og for å ha antastet to 12 år gamle jenter i 1996, skriver Daily Mail.

«Outet» stefaren
Faren slo alarm i september i fjor da han fikk vite at flere av datterens venner var invitert til å sove over i forbindelse med datterens bursdagsfest.

Han skal ha vist et avisutklipp som avslører stefarens dommer til moren til en av barna. Da skal hun og de andre foreldrene ha stoppet overnattingsfesten.

Barnefaren hadde allerede tidligere fått en advarsel fra politiet etter beskyldninger om at han hadde diskutert den pedofilidømte mannen med andre. Politiet ba den gang om at han ikke måtte avsløre mannens tidligere dommer til noen, inkludert datteren.

La igjen truende beskjeder
I frustrasjon over synkende tilgang til sin egen datter, skal han ha ringt ekskona 14 ganger på 2 timer. Verken ekskona eller hennes nye ektemann tok telefonen, men faren la igjen flere beskjeder, blant annet denne:

«Du er en selvtilstått pedofil, voldtektsmann og svindler. (...) Jeg vil bakre snakke med datteren min».

I en annen melding truet han med å dra hjem til ekteparet for å «ordne opp i ting, en gang for alle».

Dømt
Nå er altså faren funnet skyldig av retten i Worchester for å ha trakassert den pedofilidømte mannen, altså den nye stefaren til datteren, og må betale en bot på 1000 britiske pund i tillegg til saksomkostninger på 790 pund.

Han har også fått forbud mot å kontakte stefaren igjen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere