RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mann dømt for å ha forsøkt å kullosforgifte ekssamboer

Sist oppdatert:
Fagernes (NTB): En 49 år gammel mann er dømt for overlagt drapsforsøk på sin tidligere samboer ved å kullosforgifte henne. Dommen fra Valdres tingrett lyder på fem år og tre måneders fengsel.

Det var natt til 2. desember i fjor at mannen brøt seg inn hos inn sin ekssamboeren i et forsøk på å ta både hennes liv og sitt eget, skriver VG.

Tidligere på kvelden hadde han pakket med seg fire meter av en hageslange, teip og brekkjern, og i tillegg fylt drivstoff på bilen, ifølge dommen.

En nabo våknet av det han beskriver som «grusomme skrik», og ropte til mannen at han måtte stoppe. Det gjorde han, og forsvant fra stedet.

49-åringen forklarte i retten at han så forsøkte to ganger å ta sitt eget liv med kullosforgiftning. Retten er overbevist om at han ville forsøkt å ta livet av ekssamboeren dersom han hadde fått henne med seg.

Mannen er dømt for innbrudd og promillekjøring. Han forklarte at han var beruset hele natten da drapsforsøket skjedde. 49-åringen er dømt til å betale ekssamboeren 150.000 kroner i oppreisningserstatning. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere