RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mann dømt for mishandling av stesønn (2)

Drammen (NTB): En 32 år gammel mann er i Drammen tingrett dømt til ett år og seks måneders fengsel for å ha grovt mishandlet sin to år gamle stesønn.

Den 32 år gamle stefaren har forklart at han i oktober 2008 bar den lille gutten ut og slo hodet hans inn i murveggen ved inngangspartiet, skriver Drammens Tidende. Gutten fikk hull i hodet, en dyp flenge i hodebunnen som måtte sys.

Mannen har også innrømmet å ha slått gutten rundt ti ganger.

Rundt to uker senere skjedde det igjen. 32-åringen har forklart at det svartnet for han da gutten ikke ville sove og gråt. Stefaren bar gutten ut og slo hodet hans inn i murveggen ved inngangspartiet. Ifølge dommen legger ikke mannen skjul på at han brukte en del kraft.

Gutten, som var liten for alderen og sent utviklet språklig, klarte ikke å fortelle verken moren eller andre hva stefaren gjorde mot ham.

En psykologspesialist har fastslått at gutten nå lider av panikkangst, alvorlig spisevegring, tilknytningsvansker og sen språkutvikling, samt posttraumatisk stresslidelse. I tillegg mener spesialisten at det er risiko for at han får ytterligere senskader. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere