NEW YORK (Nettavisen): Politiet i South Carolina opplyser at en mann er død etter at han gravde ned liket av en kvinne han skal ha kvalt.

Kvinnen ble gravlagt i mannens hage, men mannen døde selv like etterpå av et hjerteinfarkt.

Sheriffen i Edgefield County, Jody Rowland, og rettslege David Burnett, skriver i en felles uttalelse på tirsdag at politibetjenter ble sendt til en bolig i Tanglewood Drive i Trenton, South Carolina, etter at de de fikk melding om at en mann hadde blitt funnet livløs i hagen 7. mai.

Les også: Fikk sjokk da de oppdaget hva mannen hadde under håret

Mannen, 60 år gamle Joseph McKinnon, skal ifølge uttalelsen ha dødd av naturlige årsaker, skriver Insider.

Den døde kvinnen, Patricia Dent (65), ble funnet innpakket i plast i en grop like i nærheten av mannen. De to bodde sammen i boligen, men det er uklart hvilket forhold de hadde.

- Bevis som ble samlet inn på stedet, i tillegg til uttalelser fra vitner som hjalp etterforskerne å lage en tidslinje, leder oss til å tro at McKinnon angrep Dent mens de var i hjemmet.

- Deretter bandt McKinnon henne og pakket henne inn i søppelposer før han la henne i en grop som han hadde gravd på forhånd. Gropen ble deretter delvis fylt igjen av McKinnon. Mens han dekket til gropen, hadde McKinnon en hendelse med hjertet som forårsaket hans død, heter det i uttalelsen.

Les også: Tapet fast kvinne på flyet: Risikerer astronomisk bot