Mann døde etter scooterulykke

Ulykken skjedde ved Gråsteinvatn, ikke langt fra det populære skiområdet på grensen mellom Telemark og Agder. 

Ulykken skjedde ved Gråsteinvatn, ikke langt fra det populære skiområdet på grensen mellom Telemark og Agder. 

En mann er bekreftet omkommet etter en snøscooterulykke i Telemark.

15.04.19 12:03

Klokken 11.56 melder politiet på Twitter at den skadde mannen er bekreftet omkommet. Politiet er på vei inn til åstedet. - Pårørende er ennå ikke varslet, og vi kan dermed ikke gi noen flere detaljer rundt den omkomne, opplyser politiets operasjonsleder.

Det var klokken 11.07, mandag formiddag, at politiet meldte om ulykken som hadde funnet sted ved Gråsteinvatn på Kvannfjølli i Tokke.

Det er uklart akkurat når ulykken skjedde. Ifølge politiets opplysninger var to menn involvert. Den ene ble hardt skadet, den andre ble lettere skadet. Mannen som er lettere skadet blir tatt hånd om av ambulansepersonell på stedet.

– Mannen som ble lettere skadet har etter hvert klart å komme seg ned til Botnedalsvatn for å melde fra om ulykken, forteller Kråkenes.

Mennenes alder og hvor de er fra er foreløpig ukjent. Politiet jobber med å få kartlagt hva som skjedde. Hendelsesforløpet bak ulykken er heller ikke kjent for politiet.

Både luftambulanse, SeaKing-helikopter, samt frivillig mannskap dro inn til ulykkesstedet. Telemark Røde Kors opplyste på Twitter at de bistår med 13 snøskutere og mannskap.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.