Gå til sidens hovedinnhold

Mann døde i kollisjon med lastebil - sønn (2) alvorlig skadet

Få oversikt over veiene og trafikken her.

OSLO (Nettavisen): En mann omkom, mens sønnen (2) ble alvorlig skadet i en trafikkulykke på Hitra i Sør-Trøndelag mandag.

Politi, ambulanse og brannvesen rykket mandag morgen ut til en kollisjon mellom en lastebil og en personbil på fylkesvei 364 på Fjellværøya i Hitra kommune i Sør-Trøndelag, meldte lokalavisa hitra-froya.no.

En person omkom i ulykken mens et barn er sendt til sykehus, meldte politiet rett før klokka 10.

Trebarnsfar omkom
Mandag ettermiddag melder Hitra kommune på sine nettsider at mannen som omkom er lærer ved en av skolene i kommunen. Han etterlater seg kone og tre mindreårige barn. Det var et av parets barn, en to år gammel gutt, som ble alvorlig skadet i ulykken.

Gutten ble mandag behandlet på intensivavdelingen på St. Olavs hospital. Tilstanden beskrives som alvorlig, men stabil, opplyser sykehuset i en pressemelding.

Glatte veier
Meteorologisk institutt har sendt ut obs-varsel for Sørlandet, Østlandet og Telemark på grunn av vanskelige kjøreforhold. Det advares blant annet mot regn som kan fryse til is på bakken.

Snø og glatte veier skapte problemer på flere veier på Østlandet i morgentimene mandag, blant annet på E6 ved Jessheim.

- Vi har hatt noen mindre ulykker uten alvorlige personskader. Det er litt glatt, og det har vært flere hendelser i morgentimene, sier operasjonsleder Thorleif Skovereng ved Romerike politidistrikt til Nettavisen like før klokka 10.

Ved 10-tiden pågår det bilberging på E6 mellom Jessheim og Kløfta i sørgående retning etter at en varebil og en personbil kjørte i hverandre.

Bil havnet på taket
En bil kjørte av veien på E6 like ved avkjøringen til Ås i Akershus i sørgående retning mandag morgen, melder Østlandets Blad. Bilen havnet på taket. En mann i 20-årene fra Østfold er uskadet. Det er ikke mistanke om promillekjøring, melder Follo politidistrikt.

To til sykehus i Skien
På Ballestaghøgda i Skien er to kjørt til sykehus etter en trafikkulykke mandag morgen, melder Telemarksavisa.

Ulykken skjedde da en varebil på Meensveien skulle krysse Hovundveien.

Føreren av varebilen er mistenkt for ikke å ha overholdt vikeplikten, ifølge avisa.

Kjørte inn i tre
Natt til mandag kjørte en bil med to personer av veien og inn i et tre langs fylkesvei 209 i Nord-Odal kommune. Begge de to i bilen ble sendt til Kongsvinger sykehus. Skadeomfanget er foreløpig ukjent, melder politiet ifølge Glåmdalen.

Kvinner påkjørt
I Oslo ble to kvinner påkjørt av en bil i Rosenkrantzgate ved 12-tiden mandag. Den ene av kvinnene ble sendt til legevakt, den andre gikk selv til Oslo universitetssykehus, Ullevål, opplyser operasjonsleder overfor Nettavisen.

Sjekk de viktigste trafikkmeldingene på vegvesen.no her

Tåke ved Oslo lufthavn skaper forsinkelser på cirka 30 minutter på flere avganger, melder Norwegian ifølge NRK Trafikk.

Sjekk avganger og ankomster på Oslo lufthavn Gardermoen her

Sjekk ditt vær på Nettavisens værseksjon her

TRAFIKKEN NÅ: Se de siste trafikkmeldingene fra NRK Trafikk her.

HTML EMBED
!function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s)[0],p=/^http:/.test(d.location)?'http':'https';if(!d.getElementById(id)){js=d.createElement(s);js.id=id;js.src=p+"://platform.twitter.com/widgets.js";fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}}(document,"script","twitter-wjs");
Reklame

NÅ: Sjekk de utrolige tilbudene på Spring Friday

Kommentarer til denne saken