Gå til sidens hovedinnhold

Mann dømt for blotting

- Aldri sett større rumpehull

(Østlandets Blad): En 46 år gammel mann fra Gudbrandsdalen er dømt til å betale 4000 kroner i bot for blotting etter at han og en annen mann hadde sex i all offentlighet på Svartskog sommeren 2012.

Trodde mannen ble mishandlet
Paret ble observert av en kvinne som kjørte forbi på vei til badestranda, og som holdt lav fart da hun passerte en bil som sto parkert på veiskulderen på den smale grusveien i Roald Amundsens vei. Først trodde hun at den ene mannen ble mishandlet av den andre, før hun forsto hva som var på gang. Da ringte hun politiet - det kunne jo like godt være barn som hadde blitt vitne til det seksuelle samkvemet hun hadde sett.

Forsto ikke hvordan noen kunne ha sett dem
En patrulje dro ut og fant en mann ved bilen. Det var 46-åringen fra Gudbrandsdalen. Der og da vedgikk han at han kunne ha vært en av de to mennene som hadde hatt sex rett før, mens i Follo tingrett benektet han det og forklarte at de bare hadde kysset.

Da patruljen fant mann nummer to, fortalte han at de hadde hatt seg både på den ene og den andre måten, men at han ikke forsto hvordan noen kunne ha sett dem. Denne mannen vedtok senere et forelegg for brudd på straffelovens paragraf 201 «for i handling å ha utvist seksuelt krenkende eller annen uanstendig atferd på offentlig sted».

Møttes på saunaklubb
Mannen fra Gudbrandsdalen nektet å vedta forelegget , og saken gikk videre til Follo tingrett. Der forklarte 46-åringen at han hadde møtt den andre mannen på en saunaklubb i byen natten før. Derfra dro de videre til en leilighet for å tilbringe resten av natten der.

Neste formiddag bestemte de seg for å kjøre en tur. Ifølge den andre mannen cruiset de, det vil si at de var på leting etter andre menn å ha sex med. Meningen var å dra til Ingierstrand, men de kjørte seg vill og endte opp i Roald Amundsens vei på Svartskog.

- En ubehagelig opplevelse
I Follo tingrett benektet 46-åringen at de to hadde hatt seksuell omgang med hverandre. Kvinnen som meldte fra til politiet, vitnet i retten og fortalte at hun husker hendelsen svært godt og opplevde det hele som meget ubehagelig. Hun hadde klart og tydelig sett både penis og fingre i aksjon i ulike kroppsåpninger. Som tidligere helsearbeider har hun sett mange rumpehull, men aldri et så stort rumpehull som den nakne mannen hadde.

I tillegg til boten på 4000 kroner er mannen dømt til å betale 2000 kroner i saksomkostninger.

Les flere saker fra Østlandets blad!

Kommentarer til denne saken