*Nettavisen* Nyheter.

Mann dømt for tortur og voldtekt av konas elsker

Oslo (NTB): En 46-årig mann er dømt til fengsel i åtte og et halvt år for å ha torturert konas elsker i 15 timer og i tillegg ha voldtatt ham.

Mannen er i Oslo tingrett dømt av Oslo tingrett for voldtekt begått på en særdeles smertefull eller krenkende måte, samt frihetsberøvelse og utpressing, skriver VG.

Domfelte må betale både 250.000 kroner i oppreisningserstatning og rundt 65.000 kroner i erstatning andre tap fornærmede har lidd.

Det var 18. september i fjor at 46-åringen overrasket kona i seng med en annen mann. Han bandt ifølge dommen konas elsker fast i et radiatorrør og slo ham gjentatte ganger med øks, flaske og ledninger. Domfelte trakk også ut blod fra mannen i en sprøyte og blåste chilipulver i øynene og munnen på mannen.

Deler av den 15 timer lange torturen ble filmet, og elskeren ble ifølge dommen truet til å hente 10.000 kroner for at videoen ikke skulle bli sendt til hans familie.

Domfelte er opprinnelig fra Afghanistan, men har lovlig opphold i Norge. Det er foreløpig ikke kjent om noen av partene kommer til å anke dommen. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag