*Nettavisen* Nyheter.

Mann drept i kraftig frontkollisjon

Foto: Dag Pettersen (Avisa Nordlans)

En mann i slutten av 50-årene omkom i en kraftig frontkollisjonen på E6 ved Setså mellom Fauske og Saltdal. Fire personer ble lettere skadet

17.02.10 19:10

Politiet fikk melding om ulykken like etter klokken 14.30, melder Avisa Nordlands nettutgave.

En mann i slutten av femtiårene fra Salten omkom i ulykken, og fire andre er skadet i frontkollisjonen, som førte til store materielle skader.

Ifølge skadestedsleder Torgeir Leikanger var den omkomne alene i den ene bilen, mens de fire skadede satt i den andre bilen.

Redningshelikopteret forsøkte å lande på veien like ved ulykkestedet, men måtte i stedet lande ved Stamnes, et stykke unna.

Ambulanser på ulykkestedet brakte de skadede til helikopteret, som fløy alle fire til behandling ved Nordlandssykehuset.

- Fire personer er under behandling på Nordlandssykehuset, alle lettere skadet. De fire er to ektepar i 50- og 70-årene, og de vil bli værende på sykehuset fram til torsdag for observasjon og behandling, sier informasjonssjef Randi Angelsen ved Nordlandssykehuset til AN.no.

- Vi vet foreløpig lite om årsak til ulykken, det vi vet er at to personbiler har kollidert front mot front i nærheten av Setså. Politi, brannvesen og ambulanser har nå avsluttet redningsarbeidet, sier operasjonsleder Vidar Lundås ved Salten politidistrikt.

Det var svært lav sol som gjorde sikten vanskelig for sørgående trafikk på E6 i ettermiddagstimene i går.

E6 er nå åpnet for trafikk forbi ulykkestedet.

Les flere nyheter fra Nordland på Avisa Nordland.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.