RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
En mann ble fredag kveld funnet fastklemt under en bil på Økern i Oslo, og ble senere erklært død. Politiet veltet bilen over på siden for å få ut mannen da de kom til stedet.
En mann ble fredag kveld funnet fastklemt under en bil på Økern i Oslo, og ble senere erklært død. Politiet veltet bilen over på siden for å få ut mannen da de kom til stedet. Foto: Håkon Mosvold Larsen (NTB scanpix)

Mann erklært død etter å ha blitt funnet under bil

Sist oppdatert:
En mann i 30-årene er tatt inn til avhør etter at en mann ble funnet under en bil på Økern i Oslo. Den fastklemte mannen ble erklært død på Ullevål sykehus.

Politiet og AMK fikk klokken 20 fredag kveld flere meldinger om at en mann lå fastklemt under en bil ved Økern Torgvei. Politiet kom raskt til stedet og fikk veltet bilen over på siden.

Mannen, som ble betegnet som alvorlig skadd, ble kjørt til Ullevål sykehus, der han ble erklært død.

– Uklare omstendigheter

Politiet meldte først om at det dreier seg om en påkjørsel, men opplyste senere at det er uvisst hvordan den nå avdøde mannen havnet under bilen.

– Vi avhører vitner på stedet, og forklaringene tyder på at mannen som nå er død, var alene i bilen, at han gikk ut av bilen og på en eller annen måte havnet under bilen, opplyser operasjonsleder Rune Hekkelstrand i Oslo politidistrikt til NTB.

Anholdt mann

Hekkelstrand forklarer videre at den avdøde var i kontakt med en annen mann før han havnet under bilen.

– Vi har anholdt en mann i 30-årene, og han sitter nå i avhør på politistasjonen, opplyser operasjonslederen.

Politiet vil etterforske hendelsen og hadde fredag kveld krimteknikere på stedet.

Den avdøde mannens identitet er ikke kjent for politiet foreløpig, og det er ikke kjent hvilken relasjon de to mennene eventuelt hadde. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere