Gå til sidens hovedinnhold

Mann etterlyses etter overfallsvoldtekt

Politiet etterlyser denne mannen etter voldtekten i Hellerudveien i helga.

HELLERUD / Trasop: En 18 år gammel jente ble voldtatt ved Hellerudveien natt til lørdag. Nå går politiet ut med en tegning av den antatte gjerningsmannen.

– Fornærmede har bidratt med detaljert beskrivelse av gjerningsmannen til utforming av polititegning, opplyser politiet i en pressemelding.

Nordisk utseende

Politiet etterlyser en mann med nordisk utseende, som er cirka 30-35 år gammel og rundt 175 centimeter høy. Han skal ha blå øyne, litt gule tenner, mørkt blondt hår strøket bakover med gele, viker i hårfestet, kort helskjegg og normal kroppsbygning. Personen snakket Oslo-dialekt.

Han var ifølge politiet iført mørk blå genser med sorte skulderklaffer, muligens en «natogenser» da ugjerningen skjedde. I tillegg hadde han en hvit T-skjorte under og mørke bukser.

Flere vitner

Flere sentrale vitner har meldt seg i saken og er blitt avhørt. Politiet ber nå om tips og opplysninger som kan identifisere den etterlyste personen.

Opplysninger gis på telefon til Sedelighetsavsnittet på dagtid, telefon 22669163. På kveldstid kan Kriminalvakten kontaktes på 22669966.

Tips kan også sendes på epost: kriminalvakten.oslo@politiet.no

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien