RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mann fikk brannskader etter båtbrann i Tønsberg

En mann er tatt hånd om av helsepersonell etter at det begynte å brenne i flere båter ved Jarlsø Brygge i Tønsberg tirsdag kveld.
En mann er tatt hånd om av helsepersonell etter at det begynte å brenne i flere båter ved Jarlsø Brygge i Tønsberg tirsdag kveld. Foto: Vestfold Interkommunale Brannvesen
En mann i slutten av 50-årene ble skadd etter at det begynte å brenne i flere båter på Jarlsø Brygge i Tønsberg tirsdag kveld.

Mannen ble først sendt til sykehuset Vestfold i Tønsberg, og deretter sendt videre for behandling.

– Vi vet ikke hvor stort skadeomfanget er ennå, sier operasjonsleder Merete Kvaal Martinsen i Vestfold politidistrikt til NTB.

Tre andre personer ble også sendt til sykehuset Vestfold for kontroll.

Brannen førte til kraftig røyk på stedet og beboerne i området ble oppfordret til å holde vinduene stengt ettersom røyken var svært giftig.

Vestfold Interkommunale Brannvesen melder at to daycruisere og en snekke, alle over 20 fot, ble totalskadd i brannen. To andre båter, en snekke og en daycruiser, fikk også skader.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere