*Nettavisen* Nyheter.

Mann finner foreldrene 33 år etter å ha blitt forlatt på flyplass-toalett

FORLATT: Steves Hydes var kun kjent som «Gary Gatwick» da han ble funnet i 1986. Foto: Daily Record / Faksimilie

En mann som ble etterlatt som baby på Gatwick flyplass i London for mer enn 30 år siden har sporet opp foreldrene sine.

14.05.19 11:29

Steve Hydes ble forlatt i flyplassens sørlige terminal i 1986 da han kun var ti dager gammel og ble funnet svøpt i et teppe på dametoalettet.

Han har brukt de siste 15 årene på å spore ned familien sin og nå, etter at genforskere testet DNA-prøver, har han oppdaget at moren hans er død, men faren lever fortsatt.

Etter å ha tatt kontakt med faren fant Hydes også ut at han hadde søsken som ikke visste at han eksisterte.

Blant andre Sky News og Metro har skrevet om saken.

Visste ikke han eksisterte

- Gode nyheter. Etter 15 år med leting er jeg glad for å kunne bekrefte at, med god hjelp av de genforskerne CeCe Moore og Helen Riding, vi har sporet ned og bekreftet min ekte familie, skriver han på Facebook, ifølge Sky News.

- Dessverre har moren min gått bort, så jeg har ikke lykkes med å finne ut hva som skjedd med henne. Jeg har uansett funnet min ordentlige far og søsken på begge sider, som ikke var klare over at jeg fantes, skriver han videre.

Klikk på bildet for å forstørre.

I DAG: Slik ser Steve Hydes ut den dag i dag. Foto: Privat / Facebook

Hydes har i des siste årene stadig dukket opp i nyhetsartikler og dokumentarer, på leting etter sin ekte familie.

- Som dere sikkert skjønner er dette et veldig sensitivt område for alle involverte og det er veldig nytt for oss alle. Men jeg vil bare få takke alle for deres støtte gjennom årene, la han til.

«Gary Gatwick»

Videre hyller han arbeidet genforskerne har gjort og håper arbeidet kan forhindre at andre babyer blir forlatt i framtiden.

Historien hans ble landsdekkende nyheter da den dukket opp, og Hydes ble kjapt kalt «Gary Gatwick» etter teddybjørn-maskoten til Sussex flyplass.

33-åringen har ingen skrupler til foreldrene og ville hovedsaklig søke opp familien sin for å kunne lære mer om sin egen bakgrunn, slik at han også kan fortelle historien til sine egne barn.

Etter å ha blitt forlatt ble Hydes sendt til et fosterhjem, før han ble adoptert av en familie hvor han vokste opp med tre søstre.

Annonsebilag