RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mann fortsatt savnet på Beiarfjellet i Nordland

Sist oppdatert:
Bodø (NTB): Store letemannskaper har i et døgn lett etter en mann i 50-åra som er savnet på Beiarfjellet i Nordland. Da leteaksjonen ble avsluttet onsdag kveld, var det fortsatt ingen spor etter ham.

- Mannen er fortsatt ikke funnet. Leteaksjonen er avsluttet for kvelden, og alle mannskaper skal være nede fra fjellet klokken åtte. Da vil det bli tatt en ny avgjørelse på om de skal fortsette igjen torsdag, sier Anders Sten Nessem, nasjonal beredskapsleder for Norske redningshunder, til NTB.

Skuterpatruljer fra Røde Kors og Sivilforsvaret har deltatt i søket, og også politihunder og to beltevogner fra Forsvaret har vært inne i området.

- Onsdag har cirka 40 mannskaper vært ute og lett etter mannen. Også et Sea King-helikopter har deltatt i søket, men det er skiftende vær og dårlige flyforhold der oppe, sier Bent-Are Eilertsen, operativ seksjonsleder i Salten politidistrikt, til NTB.

Den savnede mannen forlot familiemedlemmer i 12.30-tiden tirsdag for å ta en liten tur alene. Seks timer senere hadde han fortsatt ikke dukket opp, og familien meldte ham savnet.

- Vi vil ikke spekulere i hva som har skjedd, men det er vanskelig å finne mannen fordi det har snødd mye og snøværet sletter både skispor og fotspor, sier Eilertsen. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere