RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mann funnet død etter skytedrama i Risør

Risør (NTB): En mann ble tirsdag kveld skutt i knærne med hagle i en lagerbygning i Risør. Den antatte gjerningsmannen tente deretter på leiligheten sin og tok sitt eget liv.

Den antatte gjerningsmannen, en 44-åring fra Risør, ble funnet død i sin egen leilighet. Politiet mener han satte fyr på leiligheten før han tok sitt eget liv.

Mannen som ble skutt i knærne, meldte selv fra om hendelsen til politiet.

? Klokken 18.08 fikk vi melding om at han var skutt i knærne med hagle i et lager og trengte hjelp. Ambulansen kom raskt til stedet, sier operasjonsleder Per Lauvnes i Agder politidistrikt til NTB.

Den skadde ble sendt til Sørlandet sykehus. Tilstanden var tirsdag kveld stabil. Han ble ikke livstruende skadd.

Den antatte gjerningsmannen betegnes som en kjenning av politiet. Omtrent samtidig med at politiet satte i gang en væpnet aksjon for å finne gjerningsmannen, ble det klokken 18.33 meldt om brann i en fireetasjers boligblokk i Siris vei, ikke langt unna lageret der skytingen skjedde. Da politiet tok seg inn i leiligheten, fant de den antatte gjerningsmannen død. Politiet fant ifølge VG Nett dessuten en hagle i leiligheten.

Brannen ble meldt slukket klokken 19.36. Men sent tirsdag kveld blusset brannen opp igjen.

? Det er ikke uvanlig at en brann blusser opp igjen. Brannmannskapene har kontroll, og det blir vakthold på stedet gjennom natten. Det er ikke fare for liv, sier operasjonsleder Per Kristian Klausen i Agder politidistrikt til NTB.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere