BERGEN: Politiet jobber på stedet med undersøkelser etter at de klokken 11.34 fikk melding fra en forbipasserende om at det lå en død person ved en av fotballbanene på Stemmemyren i Sandviken.

- Vi mottok en henvendelse på telefon hvor vedkommende observerte en person som lå livløs på bakken like ved/utenfor svømmehallen på Stemmemyren, skriver politiet i Vest politidistrikt i en pressemelding.

Forsøkte gjenoppliving

Nødetatene rykket ut og det ble igangsatt hjerte- og lungeredning.

- Kort tid etter ble det dessverre bekreftet at vedkommende var død. Bekreftet av lege på stedet, skriver politiet.

Politiet vet ikke hvem den avdøde er, så pårørende er ikke varslet.

– Vi vet veldig lite foreløpig, så det er ikke så mye å si annet enn at vi sikrer spor og jobber med taktisk etterforskning, sier operasjonsleder ved Vest politidistrikt, Frode Kolltveit til Bergensavisen (BA).

Ønsker tips

Det er per nå usikkert hvorvidt dette skyldes en ulykke, fall, sykdom eller kriminell handling, skriver politiet i pressemeldingen.

– Anser dere dette som et mistenkelig dødsfall?

– Ja, vi gjør det i den forstand at vi ikke vet hvorfor vedkommende er død. Det er altfor tidlig å si noe om dødsårsak, sier Kolltveit.

Politiets innsatsleder, Tordis Myrseth, sier til BA at de jobber med teknisk og taktisk etterforskning.

– Vi har ingen klar årsak til hva som har skjedd. Vi har ingen vitner som vi kjenner til, men om noen har opplysninger som kan være relevant må de ikke nøle med å ringe politiet, sier Myrseth.

Politiet kan treffes på 02800.