En 45 år gammel mann ble funnet død på en adresse i området ved Melkeplassen i Bergen natt til tirsdag, melder Bergensavisen.

- Vi ble varslet av helsevesenet ved 0130-tiden, og etterforsker nå dødsfallet, sier operasjonsleder i Hordaland politidistrikt, Asbjørn Andersen, til BA.no.

Politiet vet foreløpig ikke hva som er dødsårsaken, og etterforsker dødsfallet som mistenkelig.

Vet ikke dødsårsaken
Politiførstebetjent Jens Ekmann sier til BA at de tekniske undersøkelsene i leiligheten ble avsluttet i natt.

- Foreløpig vet vi ikke hva som er dødsårsaken. Vi avventer nå en obduksjonsrapport, sier Ekmann.

Politiet avhører samtidig naboer og andre som kan vite noe om mannens bevegelser i går kveld og natt til i dag.

Senere på natten brøt politiet seg inn i en leilighet som blir disponert av en kvinne i 30-årene. Hun var tungpustet og omtåket og ble fraktet til legevakten.

Politiet ønsker ikke å kommentere om det er noen relasjon mellom avdøde og kvinnen, før de vet om de står overfor en kriminell handling eller ei.

- Jeg har ikke lyst å kommentere saken før vi får et svar på obduksjonsrapporten fra Gades, sier politioverbetjent Rigmor Isehaug ved Hordaland politidistrikt til BA.

Krimteknikere var på stedet i natt. I formiddag var døren til leiligheten plombert mens en politipatrulje holdt vakt utenfor i boligfeltet på Melkeplassen.

Vekket av et drønn
- Jeg ble vekket av et et drønn. Omtrent som noe tungt som falt. Jeg så ikke på klokken, og vet ikke om det har noen sammenheng med dødsfallet, sier en nabo til BA.

Andre naboer BA snakket med i formiddag sier de ikke hørte noe før politi og ambulanse var kommet frem.

Les flere saker fra Bergensavisen her.