RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mann funnet i bil døde av ytre skader

Foto: Larsen, Håkon Mosvold (Scanpix)
Sist oppdatert:
Mannens identitet er fortsatt ikke fastslått.

Mannen som ble funnet død i en bil ved en rasteplass ved E18 i Sande onsdag formiddag ble påført ytre skader. Det viser den foreløige obduksjonsrapporten.

Politiet vil ikke si hva slags skader det er snakk om, men de foreløpige funnene tyder på at skadene er årsaken til at mannens død.

- Av etterforskingsmessige hensyn kan vi ikke gå mer i detalj på hva slags type skader mannen er påført, sier lensmann i Sande, Svein Kristensen i en pressemelding.

Ikke fått savnetmelding
Mannens identitet er ikke slått fast, men det dreier seg om en mann i 30 - 40 årsalderen. Mannen ble funnet i en parkert litauen-registrert bil som sto langs E18 i Sande.

- Vi har foreløpig ikke mottatt noen savnetmelding på personer som stemmer overens med den døde, men søk i forhold til savnede personer er en del av etterforskingsarbeidet vi gjør, sier Kristensen.

Kripos bistår Søndre Buskerud politidistrikt i den taktiske etterforskingen.

Mange tips
Politiet har fått mange henvendelser om saken.

- Vi har fått mange tips om bilen og dens bevegelser, og dette er nyttig informasjon for den videre etterforskingen, sier Kristensen.

Spor
Politiet har også sikret seg spor fra stedet og området rundt der mannen ble funnet.

- Vi har sikret oss gjenstander og spor fra stedet. Blant annet har vi gått gjennom en del søppelbeholdere på stedet. Vi har også sikret oss videoopptak fra bensinstasjoner og bomstasjon i nærheten, opplyser Kristensen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere