RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mann funnet knivstukket

Sist oppdatert:
Mann i slutten av 50-årene utenfor livsfare. Politiet står foreløpig uten spor etter gjerningspersonen.

Ved 04-tida natt til fredag ble mannen i slutten av 50-årene fra Oslo sett gående i Brøtergata ved kinoen i Lillestrøm, melder Romerikes Blad.

Han hadde ifølge politiet flere blødende sår, hvor blant annet minst ett skal være etter et knivstikk.

- Han var i dårlig form og ble tatt hånd om av vitner før han ble hentet av ambulanse. Nå ligger han på Ullevål sykehus og skal etter forholdene ha det bra. Han er utenfor livsfare, sier politiadvokat Eivind Kluge i Romerike politidistrikt til rb.no.

Blod i trappeoppgang

Politiet iverksatte umiddelbart arbeidet med å finne ut hva som hadde skjedd etter funnet av mannen i natt. I en trappeoppgang i nærheten ble det funnet blodspor:

- Vi har hatt teknikere på stedet i dag og jobber for å finne ut om blodsporene har noen sammenheng med den knivstukkede mannen, opplyser Kluge.

- Vet dere hva som har skjedd med mannen?

- Foreløpig vet vi lite. Den knivstukkede mannen husket lite og kunne ikke gi noen forklaring da han ble funnet. Vi håper på et avhør senere i ettermiddag, eller kveld, hvis det lar seg gjennomføre, sier politiadvokaten.

Skader i bryst og lår

Mannen i slutten av 50-årene er hjemmehørende i Oslo, hva han har gjort på Romerike eller hvem han har vært hos kjenner politiet foreløpig ikke til.

Politiadvokat Kluge forteller at Oslo-mannen blødde fra flere sår da han ble funnet. Blant annet skal han ha hatt skader i brystet og i låret – minst en av skadene skal stamme fra en kniv, mener politiet.

Saken oppdateres.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere