Mann fyllekjørte med hjullaster midt i Bodø

Bodø (NTB): Forskrekket så folk en mann fyllekjøre med en diger hjullaster midt i Bodø lørdag kveld. Da politiet stoppet mannen, viste alkometeret en promille på 2,5.

Et vitne kontaktet politiet like etter klokka 22 og fortalte at en mann hadde parkert hjullasteren utenfor Kiwi-butikken på Rønvikleira og sjanglet ut og inn i butikken. Etter å ha betalt i kassa, gikk mannen ut og satte seg bak rattet og kjørte videre, skriver Avisa Nordland.

- Han kjørte litt sjanglete på veien og hadde lav fart. Da han var kommet ut til Burøya, omtrent ved tankene, kom politiet, forteller Joakim Aspaas fra Bodø til avisen.

Politiet nølte ikke med å kreve at mannen blåse i alkometeret, og resultatet var langt over tillatt promille. Han ble kjørt rett til legevakta for å ta blodprøve.

- Alkometeret vår patrulje hadde med, viste at han hadde over 2,5 i promille. Det er riktignok bare en indikasjon, men det er en indikasjon på høy promille. Og den stemmer godt overens med det inntrykket vår patrulje hadde av mannen, sier operasjonsleder Ivar Bo Nilsson i Salten politidistrikt. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.