Mann gikk amok da han ikke fikk låne toalettet

Mannen som ikke fikk låne toalettet slo seg vrang da de ansatte i telefonbutikken «Snakk» forsøkte å holde ham inne i butikken til politiet ankom. Han forsøkte fånyttes å knuse seg vei til friheten med en kaffekanne og et kosteskaft.

Mannen som ikke fikk låne toalettet slo seg vrang da de ansatte i telefonbutikken «Snakk» forsøkte å holde ham inne i butikken til politiet ankom. Han forsøkte fånyttes å knuse seg vei til friheten med en kaffekanne og et kosteskaft. Foto: Lone Martinsen (Fremover)

10.09.14 15:50

En ung mann kom inn til telefonbutikken Snakk i Narvik. Der ba han pent om å få låne mobillader, noe han fikk, skriver Fremover.

Etter å ha blitt sittende en liten stund spurte han om å få låne toalettet, men fikk beskjed om å vente litt da toalettet var opptatt.

Senere kom det flere kunder inn i butikken, og medarbeider Steffen Karoliussen måtte fokusere på dem.

Den unge mannen gikk da inn i bakrommet hvor toalettet er, men fikk beskjed fra daglig leder Kim-Daniel Teibakk at han måtte vente litt til før han fikk låne toalettet.

Da slo mannen seg vrang.

Knuste ruten
Etter mye rabalder på bakrommet ble mannen lagt i bakken mens politiet ble kontaktet. De ansatte låste også butikkdøren slik at mannen ikke skulle stikke av før politiet kom til stedet.

Men mannen ville ikke bli, og ba personalet åpne døren. Da de ikke gjorde som han sa bestemte han seg for å ta saken i egne hender.

- Først prøvde han å knuse den store ruten ved å kaste en kaffekanne på den, men vinduet ble ikke knust, forklarer Karoliussen.

- Videre brukte han et kosteskaft for å knuse ruten på døren.

Men den unge mannen klarte ikke å stikke av, og politiet var på stedet i løpet av et halvt minutt.

En av de ansatte på Snakk fikk små skader som følge av glasset som ble knust.

Kjenning av politiet
Politibetjent Alexander Fossum opplyser til Fremover at mannen ikke er fra Narvik, men at han er en kjenning av politiet.

Akkurat hva som har skjedd - og hvorfor, er politiet fortsatt ikke kjent med.

- Mannen er forsatt så utagerende nå til at det er umulig å få en forklaring fra han, forteller Fossum.

Politiet fikk meldingen omtrent klokken 12.40.

Mannen er pågrepet og er i politiets forvaring.

Også han har små kutt etter å ha knust ruten, og vil bli fraktet til lege for sjekk.

Les flere saker i Fremover


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.