*Nettavisen* Nyheter.

Mann grisebanket av dama

Foto: Shutterstock (Shutterstock)

Da mannen sendte penger til en annen kvinne, ble samboeren rasende.

29.09.10 07:00

Den 63 år gamle kvinnen innrømmet selv at hun «grisebanket» samboeren sin i deres hjem i Skien i desember 2009. Mannen fikk kraftige bloduttredelser i ansiktet, flere kutt i hodet, og hjernerystelse.

På vei til arresten etter hendelsen sa den illsinte kvinnen til politiet at hun skulle gi samboeren sin mer juling når hun kom ut igjen, og at hun ville drepe ham.

Penger
Men den 63 år gamle kvinnen slapp ikke ut, men ble sittende i varetekt. Hun er nå dømt til ni måneders fengsel, og har allerede sonet hele dommen fra Agder lagmannsrett.

Bakgrunnen for 63-åringens vrede, var at mannen hadde sendt 10.000 kroner til en annen kvinne. Hvem denne kvinnen var, sier dommen lite om. I tillegg hadde han bedt samboeren om å betale noen bøter for ham slik at han kunne komme ut av fengsel. Kvinnen ville derimot at han heller skulle sitte åtte, ti dager i fengsel fremfor å bruke penger på bøter.

Riktignok var det mannens penger, men de hadde felles økonomi og trengte pengene, forklarte kvinnen i retten.

Voldelig historie
Både kvinnen og hennes samboer har problemer med alkohol, og tilhører begge et belastet miljø i Skien.

Fra før var hun dømt åtte ganger for grov vold. Tidligere har hun blitt dømt til forvaring for å beskytte samfunnet mot henne. Denne gangen mente retten at det var formildende at hun bare hadde brukt knyttnevene og ikke gjenstander under voldsutøvelsen.

Kvinnen slapp unna forvaring fordi hun fortalte Agder lagmannsrett at hun var for gammel til å fortsette det livet hun har levd. Hun hevder hun ønsker å flytte fra Skien og starte en nytt og bedre liv.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.