Mann i 20-årene alvorlig skadd etter knivstikking i Oslo

En person ble søndag funnet alvorlig knivstukket i en leilighet i Valkyriegata på Majorstuen. Politiet har kontroll på en person som fremstår som mistenkt. Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix

En person ble søndag funnet alvorlig knivstukket i en leilighet i Valkyriegata på Majorstuen. Politiet har kontroll på en person som fremstår som mistenkt. Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix

En mann er sendt til sykehus med alvorlige skader etter en knivstikking på Majorstua.

23.06.19 23:51

Saken oppdateres.

En mann i 20-årene er alvorlig skadd etter en knivstikking på Majorstua i Oslo. Politiet melder om hendelsen på Twitter klokken 22.39 søndag kveld.

- Vi er med flere patruljer i Valkyriegata på Majorstua. En person er alvorlig knivstukket, skriver de.

Gjermund Stokkli i politiet forteller Nettavisen like ved 22.50-tiden søndag at den skadde er kjørt med alvorlige skader til sykehus. Han forteller at politiet skal inn i en leilighet som kan ha tilknytning til det som har skjedd, men at det er for tidlig å si noe mer.

– Vi arbeider på stedet i en leilighet som vi mener er tilknyttet hendelsen, sier operasjonsleder Stokkli til NTB senere søndag kveld.

Politiet har kontroll på en person på stedet som fremstår som mistenkt. Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix

Politiet fikk melding om hendelsen klokken 22.25, og fant mannen i 20-årene med knivskader i leiligheten. Politiet har kontroll på kniven og på en person som anses som mistenkt i saken.

Politiet undersøker videre hva som har skjedd, men har foreløpig ingen teori om motiv eller hva som har skjedd. Mistenkte ble funnet ute, i nærheten av leiligheten. Til VG forteller Stokkli at politiet søker etter flere personer som kan ha vært på stedet.

– Vi har grunn til å tro at knivstikkingen fant sted ute på gata. Vi undersøker om andre kan ha vært involverte.

Ifølge VG er den mistenkte lettere skadd og er sendt til sykehus for behandling, og siden til arresten.

Politiet kan ikke si noe om relasjonen mellom de to.

Politiet fikk melding om hendelsen klokken 22.25 søndag.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.