*Nettavisen* Nyheter.

Mann i 30-åra knivstukket og levert på legevakta

Foto: Henrik Arneberg (Nettavisen)

En mann i 30-åra er kritisk skadd etter at han natt til søndag ble knivstukket og deretter avlevert på legevakta i Oslo.

06.05.12 08:34

Ifølge politiet er hendelsesforløpet uvisst.

- Det vi vet, er at en person dukket opp på legevakta i Oslo med stikkskader. Skadene var så alvorlige at han ble kjørt rett til Ullevål sykehus. Skadene omtales som kritiske, sier vaktleder Ole-Petter Jacobsen ved Krimvakta i Oslo politidistrikt til NTB.

Knivstikkingen fant ifølge politiet sted utendørs i Lørenvangen på Løren. Åstedet er tatt hånd om av kriminalteknikere og ble undersøkt søndag morgen.

- Ingen er så langt pågrepet eller siktet. Men vi har undersøkt et større område og har avhørt en rekke vitner i løpet av natten, sier vaktlederen.

Mannen er av asiatisk opprinnelse, opplyser Jacobsen.

Knivstakk samboeren

Natt til søndag ble også en 29 år gammel kvinne er pågrepet og siktet for å ha knivstukket sin samboer i Lørenskog.

Ambulansepersonell meldte fra til politiet om knivstikkingen i en leilighet på Skårersletta i 2-tiden, skriver Romerikes Blad.

- Meldingen gikk på at en person hadde stukket en annen med kniv. Vi dro dit, og det viste seg at en 29 år gammel kvinne fra Lørenskog hadde knivstukket samboeren sin i lysken, opplyser operasjonsleder Geir Eriksen i Romerike politidistrikt.

Den knivstukne er en 34 år gammel mann. Han ble fraktet til Akershus universitetssykehus. Skadene er ifølge politiet ikke livstruende.

Kvinnen ble pågrepet og blir avhørt i løpet av dagen.

(©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.