Mann i 30-årene drapssiktet

Foto: (Privat / Nettavisen)

Politiet har siktet en mann i 30-årene for drapet på Lars Erik Flem Andersen (18).

28.07.09 19:48

På en pressekonferanse på Kongsvinger tirsdag offentliggjorde politiet navnet på 18-åringen som ble drept i byen natt til søndag.

Har du et nyhetstips? Send sms/mms til 1930, ring 21006010 eller send en epost til tips@nettavisen.no!

Lars Erik Flem Andersen ble funnet død, trolig stukket i hjel med kniv, på en gressplen i Iduns vei like ved Gjemselund stadion.

– Han var død da politiet kom til stedet, og han var påført omfattende ytre skader av en slik karakter at politiet etterforsker dette som et drap, sa politiadvokat Iren Johnsen Dahl mandag.

LES OGSÅ:En person pågrepet på Kongsvinger

Pågrepet i går
Johnsen Dahl sier til Nettavisen at den drapssiktede, en lokal mann i 30-årene, ble pågrepet på politistasjon etter at han hadde blitt avhørt som vitne.

- Han var ikke mistenkt da avhøret startet, men da det var over fikk han beskjed om at han var å anse som siktet i saken, sier Johnsen Dahl.

Hun vil ikke opplyse om hva det var som var avgjørende for at mannen ble siktet. Mannen kan bli fremstilt for varetektsfengsling torsdag.

- Han benekter at han har noen befatning med dette og erkjenner ikke straffeskyld, sier politiadvokaten.

Kokkeutdannet
Lars Erik Flem Andersen hadde arbeidstreningsopplæring i regi av NAV ved Eskoleias avdeling på Skarnes. Glåmdalen skriver at han før dette hadde gjort seg ferdig med den teoretiske delen av utdannelsen som kokk og servitør ved en videregående skole i Kongsvinger.

Flem Andersen er født i Oslo, men har bodd i Kongsvinger siden han var fem år.

Mandag opplyste venner av den drepte til Nettavisen at Flem Andersen bodde i fosterhjem.

NETTAVISEN FØLGER SAKEN

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.