Gå til sidens hovedinnhold

Mann i 30-årene omkom i frontkollisjon - politiet etterlyser vitne

En mann i 30-åra omkom etter en trafikkulykke i Nannestad sent mandag kveld. Nå etterlyser politiet en person som skal ha vært et vitne til ulykken.

NANNESTAD (Romerikes Blad, Nettavisen): Ulykken skal ha skjedd nord for Nordmokorset på fylkesvei 120, Vestre Hurdalsveg, ikke langt unna Sundbyvegen.

– Det er to biler og to personer som har vært involvert i en frontkollisjon, og en av bilene har havnet i grøfta, opplyste operasjonsleder i Øst politidistrikt til Romerikes Blad, Finn Håvard Aas, kort tid etter ulykken.

Klokka 00.23 opplyste politiet at en av de involverte personene er bekreftet død av helsepersonell. Den omkomne er en mann i 30-åra fra Øvre Romerike. Mannens nærmeste pårørende har i løpet av natta blitt varslet.

Mann i 20-åra på sykehus

I den andre ulykkesbilen satt det en mann i 20-åra fra Romerike. Mannen ble fraktet med luftambulanse til Ullevål sykehus. Vedkommende skal være alvorlig skadd.

– Det siste vi har hørt fra sykehuset er at han ligger til observasjon, sier Aas tirsdag morgen.

Det skal ikke ha vært andre enn de to involvert i ulykken, opplyser politiet.

Etterlyser vitne

Natt til tirsdag etterlyser politiet et vitne til ulykken:

«Vedkommende har vært iført en refleksvest og på et tidspunkt hatt ene skadde inne i sin bil i påvente av ambulanse. Ønskelig at du ringer 02800 hvis du er denne mannen», skriver politiet på Twitter.

Veien forbi ulykkesstedet var natt til tirsdag stengt. Ved 02.00-tiden var både Statens vegvesens ulykkesanalysegruppe og politiets egne krimteknikere på stedet.

– Når de har gjennomført sine undersøkelser vi bilene etter hvert bli berget og veien åpnet. Dette vil kunne ta noe tid, opplyser politiets innsatsleder, Anders Bru.

Reklame

Comfyballs tømmer lageret: Halv pris på alle boksere

Kommentarer til denne saken