RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
KRAFTIG SMELL: To personer er fraktet til UNN med helikopter, etter en front mot front-kollisjon på E8 i Balsfjord.
KRAFTIG SMELL: To personer er fraktet til UNN med helikopter, etter en front mot front-kollisjon på E8 i Balsfjord. Foto: Nordlys

Mann i 40-årene alvorlig skadd etter ulykke

Sist oppdatert:
Fire personer involvert.

TROMS (Nordlys.no): Fire personer er skadet etter en front-mot-front-kollisjon på E8 ved Slettmo mellom Laksvatn og Nordkjosbotn.

Det var fem personer i to bilene, fire er skadet. To av de skadde ble fraktet til Universitetssykehuset i Nord-Norge med helikopter, mens to ble kjørt bort med ambulanse.

Kommunikasjonsrådgiver Jan Fredrik Frantzen ved Universitetssykehuset i Nord-Norge, bekrefter til Nordlys.no at to allerede har kommet inn til mottaket.

– Tilstanden er foreløpig uviss. De er på akuttottaket nå, så vi får komme tilbake med mer informasjon etter hvert, sier Frantzen.

Frantzen melder klokken 17.40 at en mann i 40-årene ble alvorlig skadet i kollisjonen. Han er stabil, og utenfor livsfare. I tillegg ble ei kvinne i 50-årene flydd inn med moderate skader, sammen med mannen.

– Ei kvinne i 40-årene og ei jente i tenårene ble kjørt med bilambulanse. De var kun lettere skadet, sier Frantzen.

Bevisste

Ifølge Troms politidistrikt skal alle de fem ha vært ved bevissthet.

Det er store materielle skader på de to bilene. Ulykken skjedde i en 90-sone, og E8 ble stengt mens nødetatene arbeidet på stedet. Rundt klokken 16.15 ble europaveien åpnet igjen. Da hadde var det store køer på begge sider av ulykkesstedet, til tross for at mange da hadde valgt å bruke omkjøringsmuligheten ved «gammelveien» nedenfor E8.

Dirigerer trafikken

Klokka 15.52 ble to av de skadde flydd til UNN.

Veien er nå åpnet på ulykkesstedet. Politiet dirigerer trafikken forbi på stedet.

Les flere saker fra Nordlys her!


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere