RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mann i 40-årene pågrepet for voldtekt i Drammen

Drammen (NTB): Bilder fra flere overvåkingskameraer bidro til at politiet i Drammen tirsdag kunne pågripe en mann i 40-årene og sikte ham for en voldtekt som ble anmeldt i fjor høst.

Inntil nylig sto politiet uten spor etter at en kvinne i 40-årene anmeldte en voldtekt i Parken i Drammen i november, skriver Drammens Tidende. Kvinnen var selv så beruset at hun ikke husket mye av det som hadde skjedd.

Flere vitner kunne derimot beskrive en mann som var sett sammen med kvinnen, og etter å ha gått gjennom opptak fra overvåkingskameraer, mener politiet nå de har funnet mannen.

- Mannen forteller at han blant annet har vært der sammen med kvinnen. Vi er derfor sikre på at vi har rett mann, forteller Raymond Thorsen ved Drammen politistasjon. Thorsen leder teamet som jobber mot seksualisert vold i byen.

Politiet har også gjort flere beslag hjemme hos den siktede, og de har sikret seg hans DNA. Mannen nekter straffskyld, men i avhør skal han ha kommet med noen innrømmelser.

- Jeg kan ikke gå inn på hva han har sagt i avhør. Men han har innrømmet at han var sammen med kvinnen på det tidspunktet voldtekten skal ha skjedd og på de stedene som kvinnen og andre vitner har fortalt om, sier Thorsen. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere