RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mann i 70-årene lå tre døgn utenfor eget hus

I GOD BEHOLD: En 70-år gammel mann ble funnet mandag kveld i sin egen hage etter å ha ligget der siden fredag etter fall fra en skrent. Foto: Geir Eriksen / NTB scanpix
I GOD BEHOLD: En 70-år gammel mann ble funnet mandag kveld i sin egen hage etter å ha ligget der siden fredag etter fall fra en skrent. Foto: Geir Eriksen / NTB scanpix Foto: Geir Eriksen
Sist oppdatert:
Hadde falt ned skrent fredag og ikke klart å komme opp igjen. Ble meldt savnet først mandag kveld.

(OP): Politiet fikk litt før klokken 20 mandag kveld melding om at en mann i 70-årene var savnet fra en adresse i Preståsen i Sandefjord.

- Mannens ektefelle var bortreist siden før helgen, og hadde flere ganger forsøkt å komme i kontakt med sin mann, forteller operasjonsleder ved Vestfold politidistrikt, Kjetil Indahl til Østlandsposten.

- Mandag kveld kontaktet hun til slutt naboer som kikket i postkassa og konstaterte at den var full av post, forteller han.

- Så kontaktet hun politiet, sier Indahl.

Fant huset ulåst

En politipatrulje ble sendt til stedet, og oppdaget at verandadøren til huset sto åpen.

- Patruljen sjekket inne i huset, men fant ikke mannen. Vi lette så med flere patruljer utenfor huset, blant annet med en hundepatrulje, og etter kort tid fant vi mannen. Han hadde falt ned en skråning i hagen i nærheten av boligen og ikke klart å komme opp igjen, forteller operasjonslederen.

Var dehydrert

- Dette skjedde fredag kveld, og siden hadde mannen ligget nede i skråningen. Da vi fant han var han dehydrert, men ellers i god form. Han hadde tydeligvis ikke tatt stor skade av å ligge ut i noen småkalde høstnetter, forteller Kjetil Indahl.

Det er så langt ikke klart om mannen hadde skadet seg da han falt ned skråningen.

Mannen ble mandag kveld tatt hånd av helsevesenet og kjørt til Sykehuset i Vestfold i Tønsberg.

Les flere saker fra Østlandsposten her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere