Gå til sidens hovedinnhold

Mann i bare trusa funnet i veibanen

Trusler med kniv, brann i aviser, ransforsøk og funn av en mann i bare trusa i veibanen er noe av det politiet har vært opptatt med de siste dagene. Les hele politiloggen her.

Tente på aviser

MANGLERUD: Politiet på Manglerud forteller at noen hadde tent på aviser i en postkasse fredag morgen. Dette kunne ha ført til brann i en garasje i Solbakkveien. Heldigvis gikk det bra og brannen ble raskt slukket. Politiet ser alvorlig på hendelsen.

Gjenstand på plate

HAUKETO: I Berglyveien på Hauketo oppsto det en liten brann i en bolig, da en gjenstand ble lagt på en plate og tok fyr fredag formiddag. Brannen ble raskt slukket.

Angrep drosjesjåfør

HOLMLIA: En drosjesjåfør kontaktet politiet på Manglerud fredag kveld, da en mann sto utenfor drosjen hans og sparket i døren. Hendelsen skjedde på Esso på Holmlia. Da drosjesjåføren skulle gå ut av bilen for å handle på bensinstasjonen ble han angrepet av mannen, som snakket russisk. Det hele ble ordnet opp på stedet, melder politiet.

Kastet snø på biler

BRYN: Lørdag ettermiddag kom det melding til politiet om to barn som kastet snø på biler ved Brynstunnelen. Da de kom til stedet var ungene borte, men politiet ser alvorlig på hendelsen fordi slik oppførsel kan føre til ulykker.

Feil bilskilt

ABILDSØ: Natt til lørdag ble en bil stoppet ved Statoil-stasjonen på Abildsø. I Audien satt to menn og det viste seg at bilen hadde skiltene til en Mercedes taxi. Det ble også funnet et brekkjern i bilen og rundt bensinstasjonen var det fotspor i snøen. Føreren av bilen var etterlyst, og han ble også pågrepet for dokumentforfalskning på grunn av bilskiltene.

Fulgte opp ungdomsfest

EKEBERG: Politiet måtte følge opp en ungdomsfest i Ekebergveien natt til lørdag. De dro dit sammen med Natteravnene.

Betalte ikke drosjetur

SKULLERUD: Fire personer gjorde ikke opp for seg etter en drosjetur til Gamle Enebakkvei på Skullerud natt til lørdag. Den ene personen ga klokka si i pant til sjåføren, men han var ikke fornøyd med det og tilkalte politiet. De fikk personalia fra tre av dem, og de tre skyldte på den fjerde personen, som de mente skulle ha betalt.

Ransforsøk

KLEMETSRUD: Lørdag formiddag forsøkte en ung, mørkhudet gutt å rane Mixkiosken i Enebakkveien 401 på Klemetsrud. Han var iført brun jakke og skjerf og truet kvinnen bak disken med kniv. Hun skrek opp og skremte gjerningsmannen, så han forsvant. Politiet forteller at de søkte i området og gjerne vil ha opplysninger om noen har sett noe i området ved 11-tiden.

Sov med tyvegods

LAMBERTSETER: En kjenning av politiet ble tatt for vinningskriminalitet lørdag formiddag. Politiet fant 35-åringen sovende i en stjålet i et garasjeanlegg på Bergkrystallen.

Evakuerte T-banen

RYEN: T-banen mellom Manglerud og Ryen ble lørdag stoppet av det store snøfallet. Mye snø et stykke fra Ryen stasjon gjorde at T-banesporet var ufremkommelig og alle passasjerene i de tre vognene ble evakuert. De måtte vase i snøen langs skinnegangen til nærmeste stasjon. Politiet forteller at de ble kontaktet av noen av passasjerene, som var veldig kritiske til hvordan evakueringen hadde skjedd. Ruter har ikke vært tilgjengelig for kommentar.

Truet med kniv

HOLMLIA: Søndag ble en mann i slutten av 30-årene pågrepet i en leilighet på Holmlia på grunn av husbråk. Han var far i huset og ble tatt med til politistasjonen for vold og trusler med kniv. Det var også barn i huset, og politiet har meldt fra til barnevernet.

Reddet fra kulda

MANGLERUD: Natt til mandag meldte en mann fra om at en eldre mann gikk rundt på Manglerud i bare trusa. Da politiet dro ut for å lete, fant de mannen liggende i veibanen. De fikk tak i en ambulanse, som kom og hentet mannen. Politiet opplyser at mannen trolig ikke ville ha klart seg lenge om noen ikke hadde meldt fra, siden mannen hadde så lite klær på seg og det var så kaldt klokken fem om morgenen. De gir derfor honnør til vedkommende som varslet.

Reklame

Denne strømavtalen har vært klart billigst i hele 2021