RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mann knivdrept i Oslo

En mann i 50-årene som sent lørdag kveld ble knivstukket i en leilighet i Oslo, døde natt til søndag. Politiet har pågrepet en antatt gjerningsmann.

- Mannen som ble knivstukket døde på operasjonsbordet, opplyser vaktleder Jon Rune Lande ved kriminalvakten i Oslo politidistrikt til NTB.

Politiet ble varslet om knivstikkingen ved 23.30-tiden lørdag kveld. Meldingen gikk ut på at en mann var blitt knivstukket i en leilighet i Hagegata på Tøyen i Oslo.

Mannen som ble knivstukket, ble sendt til sykehus med kritiske skader. Det var kun en annen person, også det en mann i 50-årene, til stede da politiet ankom leiligheten.

Avhør søndag

- Begge mennene er i 50-årene. Vi vet ikke hva slags relasjon det er mellom dem. Mannen som er pågrepet skal avhøres søndag formiddag, sier Lande.

Politiet hadde natt til søndag ingen opplysninger om at det var andre personer til stede i leiligheten da knivstikkingen fant sted.

- Det var ingen andre der, så langt vi vet, sier Lande.

Erkjente skyld

Overfor VG opplyser politiet at knivstikkingen ble meldt til AMK-sentralen, men at det er usikkert om det var offeret selv eller den antatte gjerningsmannen som ringte.

Da nødetatene kom fram til leiligheten, erkjente den antatte gjerningsmannen at han sto bak ugjerningen, melder TV 2.

- Da de kom til stedet fant de en kritisk skadd mann som var knivstukket. En annen person var på stedet og fortalte dem at han har påført mannen skadene, sier operasjonsleder Finn Belle i Oslo politidistrikt. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere