RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mann knivdrept på institusjon

Foto: MAGNE TURØY (Bergensavisen (BA))
Sist oppdatert:
Drept av en annen pasient på en behandlingsinstitusjon i Oslo.

En pasient har drept en annen med kniv på en behandlingsinstitusjon i Oslo tirsdag. Drapet skal ha skjedd på en avdeling for førstegangspsykoser ved en institusjon som tilhører Ullevål universitetssykehus, skriver Aftenposten.no.

- En mann ble knivstukket flere ganger etter en slåsskamp mellom to mannlige pasienter inne på psykatrisk avdeling. Mannen var død da politiet ankom institusjonen, sa leder av vold- og sedelighetsseksjonen i Oslo politidistrikt, Hanne Kristin Rohde, på en pressekonferanse tirsdag.

Både gjerningsmann og offer var tvangsinnlagt på institusjonen.

Politiet mener de har kontroll på drapsvåpenet. Det var flere vitner til hele eller deler av hendelsen, opplyser Rohde til Aftenposten.no.

Ifølge nettstedet er den siktede mannen opprinnelig fra Irak. Han kom til Norge i 1998 sammen med familien. Da var han 10 eller 11 år. Han er ikke dømt for alvorlige forhold tidligere.

Den siktede ble vurdert av medisinsk personell tirsdag, og funnet for syk til å fengsles. Han ble derfor umiddelbart overført til en annen lukket sikkerhetsavdeling på Ullevål.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere