RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mann knivstakk ukjent mann på tog

En 42 år gammel mann ble sent fredag kveld knivstukket i halsen av sidemannen på toget til Skien. Angrepet kom fullstendig overraskende på offeret, som ikke kjente medpassasjeren fra før.

Knivstikkingen skjedde om bord på toget til Skien på Vestfoldbanen. 42-åringen er ikke livstruende skadd.

– De to kjente ikke hverandre fra før. De skal ha sittet ved siden av hverandre på toget da den ene mannen – som er 38 år gammel og fra Oslo – plutselig knivstikker den andre i halsen med en tapetkniv, sier operasjonsleder Kjell Reidar Johansen i Søndre Buskerud politidistrikt til NTB.

Toget kjørte deretter videre til Sande stasjon der det stoppet og politiet kom om bord.

Politiet vet ikke hvorfor 38-åringen plutselig gikk til angrep på medpassasjeren, men han skal ha sagt til 42-åringen at han skulle drepes rett før knivstikkingen skjedde. Den antatte gjerningsmannen er kjent av politiet fra før.

– Han ble pågrepet uten dramatikk kort tid etter og fraktes til Skien fengsel for videre avhør, sier Johansen. Han opplyser at det er tatt utvidet blodprøve av mannen, men at han ikke framsto som spesielt påvirket eller ustabil. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere