RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mann knivstukket i Oslo sentrum

Sist oppdatert:
Oslo (NTB): En mann i slutten av 20-årene ble knivstukket i ryggen i Oslo sentrum natt til torsdag. Politiet leter fremdeles etter gjerningsmannen.

Knivstikkingen skjedde i 3-tiden utenfor kjøpesenteret Oslo City, og den knivstukne ble kjørt av politiet til Ullevål sykehus. Ifølge vitner ble han stukket i ryggen to ganger før gjerningsmannen løp fra stedet i retning domkirken.

- Vi har ikke pågrepet noen for knivstikkingen ennå. Vi har gjennomført et foreløpig avhør av fornærmede, men må beskrive avhøret som ikke veldig informativt. Vi har grunn til å tro at han vet hvem gjerningsmannen er, men han har ikke gitt all verdens opplysninger så langt, sier jourhavende etterforsker Vegard Vik ved etterforskningsavdelingen ved Grønland politistasjon til NTB.

Fornærmede er utskrevet fra sykehuset og således ikke alvorlig skadd. Politiet har foretatt flere vitneavhør og jobber for å innhente videoopptak fra overvåkingskameraene i området.

- Det er usikkert om disse opptakene vil gi noe resultat, sier Vik.

Politiet bevæpnet seg da de søkte etter gjerningsmannen natt til torsdag. Også politihunder ble benyttet uten resultat, og søket ble avsluttet på morgenkvisten. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere