RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mann kritisk skadd - fortsatt uklart hendelsesforløp

Kopervik (NTB): Politiet er fortsatt usikre på hvordan en mann i 20-årene fikk store skader da han falt av en bil i lav fart på Karmøy natt til søndag. Han er kritisk skadd.

Hendelsen skjedde nær badeplassen Åkrasanden på Karmøy i Rogaland. Mannen ble fløyet til Stavanger universitetssjukehus, som tirsdag ettermiddag betegner ham som kritisk skadet, med stabil tilstand.

Mannen i 20-årene var med i et festfølge på fem-seks personer som gikk ned til stranden ved 6-tiden på morgenen. Noen gikk til fots, mens mannen som ble skadd trolig satt på panseret på en bil som kjørte i lav fart.

- Det er få som har sett selve fallet, han ble funnet i veikanten da bilen hadde parkert. Vi har ingen konkrete opplysninger som tilsier at noe kriminelt kan ha skjedd, men vi stusser litt over at det ble såpass alvorlige skader. Forhåpentlig vil de tekniske sporene si noe om det, sier politioverbetjent Trond Kristiansen ved Karmøy lensmannskontor til NTB.

Han vil ikke si hva slags skader mannen har, men ting tyder ikke på at han har blitt overkjørt, ifølge Kristiansen. Sjåføren av bilen er siktet for uaktsom kjøring, og politiet har avhørt de andre i følget. De etterlyser også tips fra andre som kan ha sett hendelsen.

- Det er en del rus inne i bildet, så det er litt forskjellig hva folk husker, sier politioverbetjenten. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere