RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mann lå død i leilighet i flere måneder

Sist oppdatert:
En mann ble funnet død i en leilighet i Hamar i Hedmark i går. Han kan ha ligget der i et halvt år.

Det var vaktmesteren i borettslaget som tok seg inn i leiligheten for å se at alt var i orden etter sprengning på nabotomta. Vaktmesteren oppdaget da den vonde lukta og kontaktet da politiet, skriver P4.

Har reagert på vond lukt
Flere naboer sier til P4 Nyhetene at de den siste tiden har reagert på vond lukt i oppgangen eller fra leiligheten. Men felles for flere naboer er at de trodde mannen var bortreist.

Den ene naboen kastet også reklame som lå ved inngangen til mannen. Postkassen ble heller ikke tømt. Naboene forteller også at de ikke har sett eller hørt fra mannen siden rett over nyåret.

Dermed kan 59-åringen ha ligget lenge død, uten at noen reagerte. Politiet i Hedmark opplyser at de ikke vet hvor lenge 59-åringen har ligget død i leiligheten, men at det trolig dreier seg om flere måneder.

Skal obduseres
Liket blir nå sendt til obduksjon og identifisering. Det forteller påtaleleder i Hedmark politidistrikt, Rolf Thoresen, til P4 Nyhetene.

Det er foreløpig ikke mistanke om at det har skjedd noe kriminelt i forbindelse med dødsfallet. Thoresen sier at obduksjon og identifisering i første omgang gjøres for å være helt sikre at det er mannen som bor på adressen som ble funnet død.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere