RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mann meldt savnet ved Stavern

Sist oppdatert:
Kom ikke hjem fra fisketur.

En mann er meldt savnet etter at han ikke kom tilbake fra en fisketur utenfor Stavern mandag ettermiddag.

Vedkommende dro ut i retning Svenner for å trekke garn rundt klokken 15, skriver Østlands-Posten. Hovedredningssentralen er ansvarlig for søket og bistås av politiet i Vestfold.

- Det er ikke noe aktivt søk fra land, men vi foretar undersøkelser opp mot blant annet familien, forteller operasjonsleder Arild Alfheim ved Vestfold politidistrikt til avisa.

Rundt klokken 22.30 deltok to redningsskøyter og ett Sea King-helikopter i søket, skriver politiet på Twitter.

En mann som ble meldt savnet etter at han dro på fisketur utenfor Stavern mandag ettermiddag, er fortsatt ikke kommet til rette.

Letemannskapene fortsetter letingen etter mannen gjennom natten.

Et redningshelikopter dro like etter midnatt til et område rundt Malmøya der et vitne meldte om et mulig nødbluss, men uten å gjøre noen funn.

Ved tretiden natt til tirsdag meldte Redningsselskapet på Twitter at letingen fortsetter og at store områder gjennomsøkes samtidig som det mobiliseres mannskaper for å fortsette søk på dagen.

Letingen foregår med to redningsskøyter samt et Sea King redningshelikopter. Litt etter klokken tre natt til tirsdag startet helikopteret et søk i området mellom Svenner og Lille Færder, opplyser Hovedredningssentralen Sør-Norge. Hovedredningssentralen er ansvarlig for søket og bistås av politiet i Vestfold.

Den savnede mannen dro ut i retning Svenner for å trekke garn rundt klokken 15, skriver Østlands-Posten. Det var en kamerat av mannen som meldte ham savnet da han ikke kom tilbake etter fisketuren.

- Det er ikke noe aktivt søk fra land, men vi foretar undersøkelser opp mot blant annet familien, forteller operasjonsleder Arild Alfheim ved Vestfold politidistrikt til avisa.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere