RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mann meldte seg etter stikkepisode i Oslo sentrum

Politiet har sperret av et område i Storgata i Oslo onsdag kveld, i forbindelse med at en mann er livstruende skadd etter en mulig knivstikking.
Politiet har sperret av et område i Storgata i Oslo onsdag kveld, i forbindelse med at en mann er livstruende skadd etter en mulig knivstikking. Foto: Vegard Wivestad Grøtt (NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Politiet vet ikke hva som skjedde før en mann ble funnet med kritiske stikkskader i Storgata i Oslo onsdag kveld. Den antatte gjerningsmannen meldte seg for politiet samme natt.

- Det var en som kom og meldte seg, og vi antar at dette er gjerningsmannen. Han vil bli avhørt nå i løpet av ettermiddagen, sier politiførstebetjent Ann Kristin Grosberghaugen i Oslo politidistrikt til NTB torsdag.

Den mulige knivstikkingen ble meldt inn til operasjonssentralen i Oslo klokka 21.26. En politipatrulje var ute på et annet oppdrag i området da den kom over en skadd mann.

Offeret ble påført livstruende skader og lå torsdag ettermiddag kritisk skadd på Oslo universitetssykehus i påvente av en ny operasjon. Tilstanden hans var stabil, har sykehuset opplyst til politiet.

Mannen er ikke avhørt på grunn av tilstanden. Politiet vet så langt heller ikke noe om relasjonen mellom antatt gjerningsmann og offer.

Den siktede ble pågrepet klokken 00.20 natt til torsdag. Det var en rekke vitner til hendelsen. Vitner skal dessuten ha sett en høy, mørkhudet mann mellom 30 og 35 år gå fra stedet.

– Vi har avhørt flere av dem, og flere vitner skal avhøres i løpet av dagen, sier Grosberghaugen. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere