*Nettavisen* Nyheter.

Mann omkom i frontkollisjon

RYKKET UT: Alle nødetater ble kalt ut til ulykkesstedet, inkludert et Sea King-helikopter og en luftambulanse. Foto: (SCANPIX)

Dødsulykke på E39 i Rogaland.

14.02.14 14:04

Gjesdal (NTB): En mann omkom i en frontkollisjon mellom to personbiler ved Kyllingstad på E39 i Rogaland fredag formiddag. En annen person er brakt til Stavanger universitetssjukehus, men politiet er usikre på skadeomfanget.

En tredje person satt i en av bilene, men skal ikke ha blitt fysisk skadd, opplyser operasjonsleder Kjetil Føyen i Rogaland politidistrikt til NTB.

Mannen som omkom og personen som ble skadd, satt i hver sin bil da bilene kolliderte.

Krimteknikere og Vegvesenets ulykkesgruppe jobber nå på stedet.

E39 blir stengt frem mot kl. 1500 ved Ålgård og Bue. Alternativ veivalg er FV 44 over Jæren. FV 45 til Oltedal og Sirdal er åpen fra nord, melder Rogaland politidistrikt.

– Kollisjonen skjedde front mot front i en 80-90-sone. Vi vet ikke hvorfor bilene kolliderte. Vi er ganske sikre på at det ikke var glatt på stedet, selv om vi må ta noe forbehold, sier Føyen.

Alle nødetater ble kalt ut til ulykkesstedet, inkludert et Sea King-helikopter og en luftambulanse.

Veien er sperret og er planlagt å åpne først rundt klokka 15. Omkjøring skjer via Ålgård i nord og Bue i sør, opplyser politiet. (©NTB)

Operasjonssentralene på en rekke av landets politidistrikter legger fortløpende ut meldinger på Twitter. Her kan du følge strømmen av meldinger fra minutt til minutt.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.