RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mann omkom på sykehus etter dykkerulykke

Bodø (NTB): En mann i 30-årene som ble skadd i en arbeidsulykke ved Tverlandsbrua i Bodø forrige uke, døde lørdag formiddag.

Mannen har vært innlagt på sykehuset i Tromsø siden ulykken skjedde lørdag i forrige uke. Fredag ble tilstanden hans beskrevet som alvorlig og ustabil, og lørdag formiddag døde han av skadene, melder Finnmarken.

- Livet sto dessverre ikke til å redde, sier vakthavende kommunikasjonsrådgiver Jan Fredrik Frantzen ved Universitetssykehuset i Nord-Norge.

Mannen jobbet som dykker i forbindelse med oppføringen av den nye brua. Han var i ferd med å kutte stålkonstruksjoner under vann da han fikk deler av konstruksjonen over seg, og ble liggende fastklemt på havbunnen.

De to andre i dykkerlaget reagerte raskt, og fikk mannen opp av vannet. De startet livreddende førstehjelp, og mannen ble sendt til Nordlandssykehuset før han ble flyttet til sykehuset i Tromsø samme kveld.

Politiet etterforsker saken og har sikret seg videoopptak av ulykken. Statens vegvesen og entreprenør Reinertsen har opplevd tre alvorlige hendelser på brua siden byggestart i 2011, skriver Avisa Nordland. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere