Gå til sidens hovedinnhold

Mann pågrepet etter knivstikking ved Skjetten senter i Skedsmo

En mann er pågrepet etter at en mann i 20-årene lørdag ble knivstukket ved Skjetten senter i Skedsmo i Akershus.

– Vi har pågrepet en mann i saken, og jobber med å avklare hvilken rolle/tilknytning han kan ha til hendelsen, tvitrer Øst politidistrikt lørdag kveld.

– En person er fraktet til Ullevål sykehus etter å ha blitt stukket i magen. Alvorlighetsgraden på skadene er foreløpig ukjent for oss, sa operasjonsleder Trond Lorentzen i Øst politidistrikt til Romerikes Blad, lørdag ettermiddag.

Hendelsen har formodentlig skjedd utendørs, sa operasjonsleder Trond Lorentzen i Øst politidistrikt til NTB.

Løp fra stedet

Den fornærmede har forklart at det var to ukjente gjerningspersoner som angrep ham. To personer skal ha løpt fra stedet etter hendelsen. Politiet har sperret av Tårnbyveien midt imot senteret og venter på bistand fra krimteknikere.

– Vi vet egentlig ikke noe mer om det. Hele området ved senteret er interessant for oss, sier Lorentzen.

Politiet driver rundspørring i området, og både helikopter og en rekke politipatruljer søker etter de antatt gjerningspersonene.

– Ifølge fornærmede er dette to ukjente personer for ham. De er beskrevet som mørkhudede, at de har på store, svarte jakker, og at de har øredobber, sier Lorentzen til Romerikes Blad.

Ber om tips

Politiet ber om tips om saken.

– Om noen har gjort observasjoner av noe klammeri noen av stedene, vil vi svært gjerne at de tar kontakt med politiet, sier Lorentzen.

En rekke politipatruljer, hundepatruljen og politihelikopteret bistår i letingen etter de antatt gjerningspersonene. Politiet fikk melding om knivstikkingen klokken 15.29.

Reklame

Den superpopulære solsengen blir raskt utsolgt

Kommentarer til denne saken