RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mann pågrepet etter skyting

AKSJON: Politiet rykket ut etter at det kom meldinger om skyting i Verdal søndag ettermiddag.
AKSJON: Politiet rykket ut etter at det kom meldinger om skyting i Verdal søndag ettermiddag. Foto: Terje Næss (NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Væpnet politiaksjon i Verdal.

En mann i 40-årene er pågrepet utenfor en bolig i sentrum av Verdal etter en væpnet politiaksjon. Mannen skal ha avfyrt skudd mot en bil som var på vei fra stedet søndag ettermiddag.

– Mannen ble pågrepet uten dramatikk like utenfor en bolig i Verdal sentrum. Mannen blir satt i politiarresten, og et skytevåpen er beslaglagt, opplyser operasjonsleder Bård Krogstad i Nord-Trøndelag politidistrikt til NTB.

En mann i 30-40-årene var på besøk hos mannen i 40-årene i boligen i sentrum av Verdal. Mannen i huset hadde en pistol, og skjøt etter mannen som hadde vært på besøk idet han kjørte vekk fra stedet, opplyser politiet til NTB. Det var flere personer til stede i boligen da skuddene ble avfyrt, og disse skal i avhør i løpet av søndag. Ingen ble skadd i skytingen.

Mannen i 30-40-årene ringte selv til politiet og meldte fra om hendelsen.

Politiet var utstyrt med hjelmer og skuddsikre vester da de iverksatte den væpnede aksjonen mot boligen like før klokken 15.

Den pågrepne mannen er en kjenning av politiet. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere