RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mann pågrepet for voldtekt av tenåringsjente

Oslo (NTB): En mann i 30-årene er siktet for å ha overfalt og voldtatt en jente i slutten av tenårene i Oslo fredag kveld. Politiet mener voldtektsmannen plukket ut offeret i en matbutikk.

Mannen er pågrepet og blir nå avhørt. Jenta har sagt til politiet at hun var i en matbutikk ved Brobekk like før hun ble overfalt og voldtatt, skriver VG.

- Jenta har forklart at hun ble forsøkt kontaktet av en ukjent mann da hun hadde gått fra butikken, sier politioverbetjent Kari-Janne Lid, som leder avsnitt for seksualforbrytelser i Oslo politidistrikt.

- Fornærmede ble dratt inn i et skjermet område hvor hun ble utsatt for en voldtekt. Det kan se ut som den siktede mannen har plukket ut offeret inne i butikken, forteller Lid.

Den mistenkte mannen ble pågrepet hjemme hos seg selv onsdag morgen, og skal være kjent av politiet for lignende forhold. Han skal være en norsk statsborger, men av utenlandsk opprinnelse.

- Fornærmede og hennes familie føler stor lettelse over at politiet har pågrepet den antatte gjerningspersonen, sier bistandsadvokat Trine Rjukan. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere