RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mann pågrepet og løslatt etter ran i Spydeberg

Sist oppdatert:
Spydeberg/Oslo (NTB-Alexander Vestrum og Petter Bøifot): Politiet pågrep onsdag kveld en mann etter ranet mot Spydeberg Sparebank. Han er imidlertid sjekket ut av saken, og politiet fortsetter jakten på gjerningsmannen.

Den pågrepne var en mann i 40-årene fra Østfold, opplyser operasjonsleder Leif Olav Holten i Follo politidistrikt til NTB.

Det var klokka 11.15 onsdag at politiet fikk melding om ranet, og de var raskt på stedet. Gjerningsmannen hadde da allerede forlatt banken. Store mannskaper ble satt inn for å finne ham.

Politiet sendte onsdag ettermiddag ut et signalement på en mulig gjerningsmann. Han beskrives som en mann i 20-30-årene med mørke klær og muligens solbriller og lue. Senere på kvelden publiserte politiet et bilde av raneren fra bankens overvåkingskamera. Det viser at han kom inn i banken med våpenet hevet.

- Etter det vi erfarer, ble det avfyrt skudd inne i lokalet under ranet, men vi kan ikke si mer enn det, uttalte politioverbetjent Rune Isaksen til NTB tidligere onsdag. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere