Gå til sidens hovedinnhold

Mann siktet for drapsforsøk

En mann i slutten av 30-årene er siktet for forsøk på forsettlig drap på en kvinne i Øyslebø i Marnardal kommune i Vest-Agder, opplyser politiet.

En kvinne i midten av 30-årene er kritisk skadd etter en voldsepisode i Marnardal kommune i Vest-Agder. Kvinnens fraseparerte ektemann er siktet for drapsforsøk.

Kvinnen er kritisk skadd, og tilstanden er ustabil, opplyser Stavanger universitetssjukehus.

– Den siktede og kvinnen er separert. Ingen av de to er etnisk norske, sier politiadvokat Einar Hald i Agder politidistrikt til NTB.

Uklart hendelsesforløp

Kvinnen, som er i midten av 30-årene, ble sendt med luftambulanse til Stavanger universitetssjukehus etter voldsepisoden i Øyslebø i Marnardal sent mandag kveld.

– Det viste seg at en kvinne var påført alvorlige hodeskader. Kvinnen er av utenlandsk opprinnelse. På stedet var hennes fraseparerte ektemann. Politiet fant at han med skjellig grunn kunne mistenkes. Han ble dermed pågrepet og kjørt til arresten i Kristiansand, sa Hald under en pressekonferanse på Mandal politistasjon tirsdag.

Undersøkt åsted

Politiet ønsker ikke å gå nærmere inn på hvor i Øyslebø voldsepisoden har skjedd. De vil heller ikke si noe om det var vitner til hendelsen.

– I løpet av natten har kriminalteknikere undersøkt åstedet og foretatt tekniske undersøkelser. Vi er i full gang med taktisk etterforskning, sier Hald.

Hendelsesforløpet er foreløpig uklart.

– Den siktede vil bli avhørt i løpet av dagen, sier Hald.

Politiet fikk melding om hendelsen klokken 23.35 mandag kveld.

Kommentarer til denne saken