RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mann siktet for voldtektsforsøk i Bodø

Foto: Alexander Dahlstrøm Winger (Mediehuset Nettavisen)
Sist oppdatert:
En mann i begynnelsen av 20-årene ble tirsdag ettermiddag pågrepet for å ha overfalt og forsøkt å voldta en kvinne natt til søndag i Bodø sentrum

Siktede er i begynnelsen av 20-årene og utenlandsk statsborger.

- Mannen ble pågrepet i ettermiddag i Midtre Hålogaland politidistrikt etter ordre fra Salten politidistrikt, og er under polititransport til Bodø, skriver politiadvokat Margrete Torseter i Presemelding.

Det skal tas kroppslig undersøkelse av siktede i kveld for sporsikring, noe som er rutine i slike saker, men det vil ikke bli foretatt avhør av han i kveld. Vi tar sikte på å få gjennomført avhør av han i løpet av morgendagen, står det videre i pressemeldingen.

I følge politiet er siktede i begynnelsen av 20-årene og utenlandsk statsborger. Han har bodd i Norge i et par år, og har oppholdstillatelse. Han er ikke bosatt i Bodø og er ikke tidligere kjent for politiet.

Politiet har fått inn en rekke tips fra publikum, og disse tipsene har sammen med politiets egen etterforskning, vært avgjørende for at politiet har kunnet ta ut siktelse i saken. Foreløpig ønsker politiet ikke å gi noen nærmere detaljer rundt årsaken til pågripelsen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere